HANDELSBETINGELSER

Gældende køb på JanGustavProjects.com

Generelle oplysninger
JanGustavProjects (HosJanGustav)
Flensborggade 19, 3th
1669 København K
CVR nr.: 35896015
Telefon: +4521192939
E-mail: hello@jangustavprojects.com

Priser
Hos JanGustavProjects tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

Betaling
JanGustavProjects modtager betaling med følgende:

  • VISA-Dankort
  • VISA
  • VISA Electron
  • Mastercard
  • AMEX
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Mobilepay

Alle beløb er i danske kroner og inkl. dansk moms, 25% på både plakater og originaler. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering
Vi sender din ordre inden for 1-2 hverdage. Har du særlige ønsker til din ordre mht. levering, så skriv det venligst i kommentarfeltet.
Vi sender fragtfrit til hele Danmark

Varer vil blive leveret til nærmeste pakkeshop eller på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt. Hvis der ønskes en bestemt pakkeshop, skriv det venligst i kommentarfeltet.

Dine varer kan sendes oftes med GLS, men kan også sendes med PostNord, DAO, DHL eller Bring. For visse varer gælder særlige leveringsvilkår, betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer, det være sig f.eks. grundet størrelsen på et værk.

Vi sender også gerne til udlandet:
Inden for EU: DKR 49,- levering inden for 1 uge.  
Uden for EU: DKR 99,- levering inden for 3-4 uger.

Reklamationsret
Plakater: Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i print og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke slitage, fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet som folder og ridser. Du skal reklamere i rimelig tid efter du har opdaget manglen/fejlen.
Ved reklamation sendes en mail til: hello@jangustavprojects.com

Returret på webshoppen
Plakater: Der gives 14 dages fuld returret på plakater købt i vores webshop. Efter 14 dage giver vi ikke penge retur.

Perioden regnes fra den dag:
- Hvor du modtager ordren.
- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange
-Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Returnering
Returnering skal anmeldes til os inden du sender en vare retur. Meddelelsen skal gives pr. mail på: hello@jangustavprojects.com. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Ønsker du at sende en vare retur til os, skal den sende til:

JanGustavProjects
Att. Jan Gustav
Flensborggade 19, 3th
1669 København V

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret.

Bemærk venligst, at varerne er dit ansvar, indtil de sikkert modtages tilbage i vores faciliteter. De returnerede varer skal være ubrugte, i samme stand som ved modtagelsen, og skal have alle mærker, inklusive originalt emballagemateriale. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken.

Dine forsendelsesomkostninger refunderes ikke af JanGustavProjects, og forsendelsesomkostningerne på den originale ordre refunderes ikke.

Når vi har modtaget din retur og ovenstående betingelser er opfyldt, behandles returneringen inden for senest 10 arbejdsdage. Du modtager en e-mail, og pengene refunderes til dig på samme måde som betalingen blev foretaget.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

Reklamations- og returret
Originaler: Disse er købt som beset og tages ikke retur. 

Transportskader
Hvis din ordre går tabt under transporten, eller du ved modtagelse bemærker, at din ordre er blevet beskadiget, skal du straks rapportere dette til os hurtigst muligt samt vedhæfte et foto af den beskadigede vare i den originale emballage (vigtigt). Det er vigtigt, at du vedhæfter fotos af den beskadigede pakke inklusive emballagemærkaten samt emballagen.